Stockholmspalavern 27/4 2022, tema: Gemenskap och oenighet

Kvällens rubrik: Våldsmakt och folkbildning

Utgångspunkt för kvällens samtal är ett föredrag om tidsandan hållet av Natanael Beskow på Birkagården 1938, under rubriken “Totalitär stat – demokrati – hemgårdsarbete.

Inledare: John Swedenmark och Åke Larsson

John Swedenmark är kulturredaktör, essäist, litteraturkritiker och översättare 

 Åke Larsson är Initiativtagare, producent och samtalsledare. Musiker, historiker och verksam som lärare och rektor på olika folkhögskolor sedan 1987

Precis som vid vårtemats inledande samtal den 23 februari inleder vi kvällen kl 18.30 med dans- och rörelsemetoden Gaga med inspiration av Emma Rozgoni, som är danspedagog och undervisar i rörelsemetoden Gaga på Balettakademin i Stockholm och för danskompanier i flera länder Testa! Inga förkunskaper krävs. Det är sant. Endast lite nyfikenhet. De som inte vill dansa kan komma för att umgås i foajén eller komma en halvtimme senare, 19.00 för att delta i samtal och mingel!

Med risk för att du går hem med både nya rörelsemönster och tankemönster önskar vi dig välkommen till Stockholmspalaverns tredje samtalskväll våren 2022!

Entré 100 kronor, 150 om du vill delta i Gagan. Anmäl dig till stockholmspalavern@gmail.com. Anmälan bekräftas när du har swishat entréavgiften  till 070-683 57 08
Skriv GAGA efter ditt namn i anmälan om du vill delta i improvisationsdansen 30 minuter innan samtalet.


ccap, Körsbärsvägen 9, nedre botten av höghuset
T-bana Tekniska högskolan, uppgång Odengatan

*

Anmäl dig här:

Begränsat antal platser!
Anmälan bekräftas genom att swisha 100 kr till 0706835708 (Åke Larsson)

%d bloggare gillar detta: